Andra dagen….,

Lördagens dressyr började bra för Verdi lite mer skakigt för Vicky och ”Tusse”. Gårdagens speed satt kvar i huvudet på Bimaal så en dressyruppvisning med svansen i en plym på ryggen och en något spänd ryttare som försökte tygla sin häst som mer såg ut som en tickande bomb. Verdi slutade på en 4:de plats och Vicky lyckades ändå gå in på en 7:de plats, (9 ekipage vidare till finalen) så vi alla kunde andas ut när klassen var klar.
Dressyren följes av en Classic pleasure (level B) där Bimaal blev 3:a och Verdi 4:a. Det var tre grupper i pleasure varav nio ekipage gick till söndagens final så tala om att vi var lyckliga! 31 ekipage totalt som stred om de nio platserna.

20140723-195823-71903044.jpg

20140723-195822-71902580.jpg

Dagen avslutades med poolbending där Bimaal blev 2:a och Verdi 5:a.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s