Elittävling på EMV med FLM Verdi 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Midsommar och traditioner! 

Varje år har vi startat på EMV, det här året var det Verdis tur att debutera på lite svårare nivå.

En härlig tävling för att sätta lite press och lära sig hålla nerverna i styr. Hela svenska ryttareliten i dressyr på plats, så här kan man inte gömma sig. Lite skrämmande men otroligt roligt och lärorikt 😱😊Utebanan MsvB:4

Innebana MsvB:5


Lördagsklassen utomhus flöt på med ett par missar, mest orsakat av ryttaren som var lite nervös i starten. Lite hastigt men mycket bjudning från Verdis sida, så vi avslutade bra med ett godkänt programFramridning  lördagMsvB:4

Framridning söndag

Söndagens klass MsvB:5 var debut för oss och började bra men en bit in i galopprogrammet fick vi problem som tyvärr ledde till att vi tappade några viktiga procent men med facit i hand vet vi nu vad vi måste öva extra på till nästa tävling som går av stapeln i Hörby!Nu lämnar vi EMV för den här gången!

Eva  & FLM Verdi

🌟🌟 🌟 🌟 🌟

Edit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s