Candanza debuterar 🌟 🌟 🌟

Söndag morgon. Strålande sol och något av ett värmerekord.  Debut för Candanza (Rohara Bacara-Classica) tillsammans med Vicky i dressyr LC:2.

Candanza var på ett toppenhumör, lugn och lite förväntansfull. Vicky tog ut henne en timme innan start så att hon i lugn och ro skulle få se sig om på tävlingsplatsen. Det blev precis lagom tid så när det var dags för att rida in var hon superfin.

De inledde med flera 7:or på rad och allt flöt på bra. Hade det inte varit för ryttarens misstag, fel väg hade de fått 62 % men med felridning, (2 ggr) så hamnade de på 60.5 %. Ändå helt klart godkänt med marginal. 😊

Dagen fick avslutas med glass!!😎

Hälsningar från Candanza!!❤️❤️❤️

En reaktion på ”Candanza debuterar 🌟 🌟 🌟

  1. Hej! Fin blogg😍👌 Jag har precis anordnat en veckans blogg tävling och det skulle vara sjukt roligt om du var med!😊 Det är mycket enkelt att anmäla sig! Regler finns i mitt blogginlägg ”Veckans blogg #2” eller så kan du klicka på ”Veckans blogg” bland kategorierna till vänster på bloggen!😘
    Ha en superbra dag!❤️
    Kram M❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s