European Arabian Sporthorse Championships in Poland 2015

Vi har haft en fantastisk helg på Janow Podlaski i Polen. Underbara människor, otrolig stämning och fantastiska ekipage på otroligt välridna hästar.

Resan som påbörjades den 7:de med nattfärja över från Karlskrona till Gdynia. Vi fick låna buss av Scandinavian Arabian Stud så Verdi åkte verkligen första klass. Ett stopp före färjan hos Josefina Lekander Uggla där han fick låna box, äta lite kvällsmat innan vi körde på färjan. Tack Josse, guld värt!

   
 På vår resa från Gdynia till Janow träffade vi på den här lilla krabaten som var hemlös, så han fick följa med oss i bussen, och fick det självklara namnet Team Swedens Mascott. 

 Väl framkomna installerades Verdi i stallet med bästa teamkompisen ”Bosse” som han sen höll koll på hela meetinget.

Torsdagen började med warm uppklasser. Verdi kändes otroligt fin och när fredagen kom så fick jag kvitto på detta direkt. Vinst i första dressyrklassen som reds i lagprogrammet för ponny med över 69 %. 🌟😊 

   Lördagen fortsatte i samma anda. Verdi gick fantastiskt i Juniorernas individuella mästerskapsprogram och slutade där på en fjärdeplats på över 65 %. Därefter reds Classic pleasure, kval till söndagens final. Verdi fortsatte i sin fantastiska form och vann överraskande lördagens kval. Andra klassvinsten för helgen. 
   

 På söndagen startade finalerna tidigt på morgonen. Lite fjärilar i magen kan man säga. Men jag hade inte behövt oroa mig. Mitt mål för helgen var 63 % i Prix St George, det är där FLM Verdi ligger för närvarande i sin utbildningskurva som nioåring. Vi fick ihop 63.7 %!! Detta räckte till en femte placering endast 0.8 % efter silvermedaljören. Vilka hästar! Marginalerna mellan hästarna var otroligt små, inget lätt jobb för domarna i detta läget.

Efter dressyrfinalen hade vi final i pleasure där både jag och Verdi var trötta och hade svårt att ladda om, så ingen placering där. En lärdom rikare däremot till nästa gång hur vi ska lägga upp klasserna och starterna.

FLM Verdi har den här helgen gett allt han kan just nu och vi kommer fortsätta jobba mot de högre höjderna och målet till nästa år är självklart att förbättra och bli säkrare på den här nivån.

Vi vill tacka våra sponsorer för den här gången! 


 
   

  

  

  

  

 Bengt Benzein

Elisabeth Irholm

Carl Palmaer 

Tack för den här gången och en stor hälsning från FLM Verdi och Team Palmaer! 😊

 
Eva & FLM Verdi

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s