Stjärnspäckat år 2015 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Tävlingsåret har nalkat sitt slut och här en resumé av årets höjdpunkter, med de fantastiskt duktiga hästar vi har och har haft i träning detta året. 

 Candanza (Rohara Bacara-Classica)

Candanza har stått i träning under våren 2015, med siktet inställt på Nordic Arabian Sporthorse Championships. Viktoria har tränat henne och slutligen startat henne i dressyr och cup på NASC där hon blev placerad i dressyren och avslutningsvis blev bronsmedaljör i rookie-cupen. 

 FLM Verdi (The Verdict HG-Tari Noir)

FLM Verdi har haft en lång säsong med många fina framgångar. Över 66%  I regional MsvB:4, över 64% i regional MsvB:5, fyra godkända ritter i MsvA och Prix st George med en femteplacering på arab-EM i Polen. Vinster och placeringar i de lättare klasserna på EM. Bronsmedaljör i dressyr på NASC med flera placeringar i kringklasser bl.a. En fin andraplacering i hoppning en meter. 

   FLM Strauss (FLM Verdi-Queen Latifah)
FLM Strauss har tränat hela året med ett par programträningar på vårkanten med siktet på start mot slutet av året. Resultaten blev helt fantastiska! 70 % i LB:1 (Eslöv) och avslutningsvis 67.33 % i LB:2 (Flyinge). 

 OKS Bimaal (LM Limaal-Bitcha)

OKS Bimaal, drömhästen som alltid levererar, har fått stå över tävlingar i år men som tilldelats WAHO – Trophy för sina fantastiska framgångar under tidigare år.

Ett stort tack till alla sponsorer, alla ni som följt oss under året och tack till alla er som hjälpt till på hemmaplan under våra resor! Ni är guld värda alla!

Team Palmaer

🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s