Det var ett tag sedan……

Nu är det dags att uppdatera, händelserna har gått tätt efter varann. Dressyrtävling i Aachen med FLM Verdi, samma helg red Vicky Bimaal i Eslöv, regionala dressyrtävlingar på Färs Härads ryttarförening och Skabersjö ryttarförening, uppvisning på EM i Belgien och avslutningsvis nationella tävlingar i Åstorp. Vicky och Bimaal sätter punkt för säsongen den 3 december på Flyinges klubbmästerskap.

Hela höstsäsongen har gått helt fantastiskt. Hästarna har dansat genom både dressyrprogram och uppvisningar.Vi börjar i Aachen där Verdi gick en av sina bästa medelsvåra klasser någonsin. 7.3 motsvarar 73 %.Samma helg red Vicky en regional Prix St George i  Eslöv där hon och Bimaal slutade på 60.965 %.

Andra veckan i oktober var det dags för Verdi att starta i Färs Härads rf. Två medelsvåra klasser, MsvB:4 där vi fick ihop 65.435% och MsvB:5 64.592%.

22 oktober gick färden till Skabersjö rf där FLM Verdi var på ett fantastiskt humör och dansade hem 62.778% och kvalificerade oss därmed till nationell start i Prix St George och Intermediaire I.flm-verdi-img_3021-c-waiditschkaFLM Verdi i Aachen

Sista helgen i Oktober var vi inbjudna att rida uppvisning på EM som avhölls i Belgien.Det blev otroligt lyckat med den härliga trion FLM Verdi, Bimaal och Elysion från Kullatorp.13907127_10210412854905704_2354354051682363487_nBimaal & Vicky på Flynge Kungsgård

Sista helgen i november startade både Verdi och Bimaal på Åstorps nationella tävlingar. FLM Verdi nationell MsvA:1 59.188% och Bimaal i Prix St George 61.184% samt MsvB:5 65.102%.bimaal-em-2016Bimaal & FLM Verdi i Belgien

Nu väntar vi på morgondagens avslutande tävling i Flyinge och sedan blir det uppehåll, men inte så länge, vi startar upp med seriedressyren första veckan i januari, Bimaal i första omgången och sedan är det dags för FLM Strauss att mjukstarta även han i seriedressyrens andra omgång.flm-verdi-img_3039-c-waiditschkaFLM Verdi & Eva

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s