TĂ€vlingsplanering..🌟✹

TrĂ€ningen för tĂ€vlingssĂ€songen 2017 Ă€r igĂ„ng för fullt. Lite ljusare dagar gör att man hinner med lite mer, sĂ„ Ă€ven de smĂ„ Ă€r igĂ„ng till sommaren.  

 FLM Verdi kommer starta nu i april nĂ„gon Prix St George, regionalt sedan nationellt under vĂ„r och sommar. Vi har som mĂ„l att hinna starta vĂ„r första Intermediare I innan de stora arabhĂ€stevenemangen gĂ„r av stapeln, sĂ„ kanske debuten sker pĂ„ Everlövs nationella meeting i midsommar. Det Ă€r tre stora event dĂ€r vi preliminĂ€rt tĂ€nker starta, Danmark Open, NASC i StrĂ€ngnas med SM och NM och sedan EM i Österike. Under hösten kommer vi konsentrera oss pĂ„ MsvA och Intermediare I sĂ„ vi blir riktigt sĂ€kra i dessa klasser. 

 FLM Strauss ska ut pĂ„ nĂ„gra lokala starter, med mĂ„let att starta nĂ„gon LA innan midsommar. Under hösten kommer vi lĂ€gga mĂ„let att rida regionala klasser i La för att sedan 2018 vara fĂ€rdiga för MsvC. 

 VIP Rezydent och Cencessa kommer fĂ„ mjukstarta nu i vĂ„r pĂ„ pay & ride och sedan fĂ„r vi se efter hand. Cencessa Ă€r ju inmĂ€tt ponny, sĂ„ vi hoppas att hon kommer ut sĂ„ smĂ„ningom pĂ„ lite större evenemang dĂ„ som ponny i kat D. 

   Slutligen har vi Bimaal som startat upp med fina resultat i MsvB och redan nĂ€sta helg har tvĂ„ klasser att ta i tu med, en MsvA:1 och sedan Prix St George. Han fĂ„r överraska under sĂ€songen, Bimaal bestĂ€mmer nĂ€mligen sjĂ€lv vad och var han ska vara med. Vickys prins 💖💕🌟✹🌟✹ 
 
/Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s