Lilla Brun har blivit stor och flyttat hemifrån****

Nu har våran fina Lilla Brun, Azu’reus flyttat hemifrån. Vad tiden går fort. det var ju bara alldeles nyss Alizza fick sin lilla kille.

Azu’reus föddes en härlig vårdag 2014 mitt på dagen ute i hagen. Vi fick riktigt bråttom då våra russ gick i samma hage, och lilla Kitty 28 år gammal bestämde sig för att det var minsann hennes föl. Snabbt fick vi hämta in det envisa russet.img_4258

En härlig hingstunge med massor av attityd, inte konstigt med en klok mamma som Alizza och FLM Verdi som far. Här gällde det att hålla jämna steg..IMG_4780-0                                                                                  Alizza           Aladdon x Louise x Bomarc

2017-02-15 207 kopiaFLM Verdi  The Verdict HG x Tari Noir x Talladdin

En liten Kille med långa ben som sakta har vuxit upp till en härlig individ. Positiv, glad, sprallig, busig och full av energi men som har visat sig att vara otroligt lättlärd och följsam. Lilla Brun till vardags men har det klingande namnet Azu’reus, som betyder himmelsblå i växternas latinska fauna.

Azu’reus har rest långt till sitt nya hem, ända till vårt grannland Finland, ca 140 mil enkel resa.

Hans nya soulmate Wilma Dahlman har nu påbörjat hans vidare resa, som en oskriven bok och bara framtiden vet vad som väntar, men vi önskar av hela vårt hjärta att det går bra för dem båda och att de får uppleva många glädjeämnen tillsammans.22656311_1843836415658802_241262290_nWilma & Azu’reus på en äng i Finland. De utstålar sådan glädje tillsammans!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s