Ett nytt år, nya utmaningar!

Året som gått har kantats av både lycka och motgång. Berg och dalbana kan man också uttrycka det. Vi har hittat fantastiska hem till våra unghästar och det är vi otroligt tacksamma över. Vi hoppas och önskar de nya ägarna ett stort lycka till med dem. Både Narius, VIP Rezydent och Pride of Grace har hamnat i våra södra delar av Skåne så avståndet är inte så stort.All-focusJohannes & Narius

dsc_0291VIP Rezydent

39924007_467733063712322_8377807888122380288_n                                               Pride of Grace

Nu går vi in på det nya året med nya delmål och med nya förutsättningar. Med oss från Januari i träning har vi FLM Verdi, FLM Strauss, Willian, Kharavaggio. Bimaal och Classify. Det kommer bli ett spännande år framåt, allt från ”nybörjare” unghästprogram upp till Intermediare. Alla dessa är helt fantastiska att jobba med på respektive nivå så vi får se till nästa nyår vad som hänt under 2019!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s